Vidensdeling

 

 

VitalSmarts adfærds- og træningsmodeller er baseret på over 30 års forskning. Vi vil gerne dele noget af denne viden med jer, så I får et dybere indblik i, hvordan vores prisbelønnede arbejde kan skabe resultater, hvordan det bliver implementeret i praksis af andre virksomheder og organisationer og hvilke resultater, det har givet.

God fornøjelse.

 

Whitepapers

Vores whitepapers er korte, letforståelige og praksisnære - ligesom vores modeller og træning - selvom de er forskningsbaserede.

Eksekvering/Projekteksekvering - 5 områder, der er afgørende for jeres (projekt)eksekvering

Studiet i dette white paper kommer frem til, at ledere markant kan øge deres organisations evne til at eksekvere på forretningskritiske projekter og initiativer ved af fokusere på fem afgørende områder for effektiv eksekvering. Studiet viser også, at større effektivitet i hvilket som helst af de fem områder øger projektets succesrate med 50-70%.

Download whitepaper

Silence Fails Computer 1

E-bøger

E-bog

Mind the Gap - The Essential Guide to Workplace Accountability

At kunne samarbejde effektivt med andre er noget af det mest afgørende for din personlige succes. Men hvad sker der, når andre ikke kommunikerer tydeligt, holder deres aftaler og tager deres del af ansvaret og arbejdet? Det påvirker organisationen og det påvirker DIG.

Læs mere om, hvordan I skaber ansvarlighed på arbejdspladsen.  

Download e-bogen

Webinarer

Webinar: Få succes med projekter - Lær 3 færdigheder der øger dit teams resultater

Webinar Få succes med projekter