Trusted Advisors – Accelerer resultaterne i dit samarbejde

Bliv en trusted advisor, der gennem tillid skaber konkrete resultater for dine kunder. Crucial Conversations er værktøjer til at mestre problemløsning og svære samtaler, som styrker dine evner til at arbejde målrettet med din kunderådgivning.

Den værdiskabende konsulent skaber tillid og nære relationer. Du udvikler kompetencer til at accelerere resultater i samarbejdet gennem styrkede relationer og tillid. Som trusted advisor skal du møde din kunde dér, hvor kunden er, så du som konsulent er en samarbejdspartner, fremfor blot en leverandør.

Crucial Conversations for konsulenter, er et to-dages interaktivt kursus, hvor vi træner kommunikationsværktøjer som styrker din evne til at imødekomme forhindringer i samarbejdet eller problemer i de processer som du leder hos dine kunder. Du vil blive bevidst om din kommunikationsstil og dine egne reaktionsmønstre. Vi arbejder med dit mindset og træner din måde at kommunikere på, så du kan skabe en succesfuld rådgivningsproces.

Hvad træner vi?

  • Tillid, intention og styrkelse af kunderelationer
  • At udforske, udfordre og flytte på overbevisninger
  • At kortlægge issues og håndtere modstand
  • Lytning og effektiv spørgeteknik
  • Anerkendende kommunikation
  • At bryde vanen og skabe bevidsthed om egne reaktionsmønstre

 

Træningen er baseret på specifikke værktøjer, refleksion, rollespil, interaktive videoklip og gruppedialog i en behagelig, ærlig og sjov atmosfære – alt sammen med afsæt i din egen hverdag.

Udbytte for virksomheden

Mere end 1 mio. mennesker har allerede deltaget i Crucial Conversations træning verden over. Det prisbelønnede træningskoncept Crucial Conversations har skabt konkrete resultater for mange virksomheder på områder som kvalitet, produktivitet, trivsel og kundetilfredshed.

Underviser

Crucial Conversations afholdes i samarbejde med Gitte Søgaard, stifter og underviser hos Walk By Coach.

Gitte Søgaard har arbejdet i it-branchen i mere end 15 år, heraf de sidste mange år hos EG og kender til de problemstillinger som konsulenter møder hos kunder og på projekter i deres hverdag. Hun har arbejdet med forretningsdrevet HR hos markante virksomheder kendetegnet ved kraftig vækst, innovative løsninger, store forandringer og performance drevet kultur.