Bliv VitalSmarts-træner

Vores træning er ikke kun effektiv, relevant og engagerende - den er også nem og sjov at levere. Du vil opdage, hvordan færdighederne fra vores kurser ikke blot giver din egen organisation målbare og bæredygtige resultater, men faktisk hjælper dine kursister med at forbedre deres liv.

Certificeringsprocessen

Certificering er den letteste og mest omkostningseffektive måde at implementere produkterne fra VitalSmarts. Vores proces tillader dig at tilpasse træningen til din organisations specifikke behov – uanset om du træner dit team eller hele medarbejderstaben. Du kan vælge at blive certificeret i følgende af vores kurser:

Bliv træner i kurset, der lærer dig, hvordan du tager de svære samtaler og styrker den interpersonelle kommunikation.

Lær mere her

Bliv træner i kurset, der lærer dine ledere at håndtere forandring og adfærdsændring i organisationen.

Lær mere her

Bliv træner i kurset, der lærer medarbejdere og teams arbejde bedre sammen gennem ansvarlighed.

Lær mere her

De 3 trin for certificering

Sådan bliver du VitalSmarts-træner

Trin 1
Deltag i åbent kursus
9.200 kr.
2-dages kursus

Det første trin i din træneruddannelse er at deltage i et åbent kursus. På kurset vil du blive introduceret til redskaberne fra VitalSmarts, som du senere hen skal undervise din organisation i. Vi afholder løbende åbne kurser i Crucial Conversations, Crucial Accountability og Influencer.

Trin 2
Deltag i et certificeringsforløb
22.000 kr.
1,5-dages trænerkursus

Du vil mestre facilitering og lære at skræddersy budskaber, etablere et sikkert læringsmiljø og respondere på en måde, der øger engagementet i undervisningen. Med hjælp fra din Master Trainer udvikles en konkret handlingsplan for udførslen af træning i din organisation.

Trin 3
Træn din organisation
1.550 kr.
per internt trænet kursist

Efter din certificering kan du begynde træningen i din organisation. Du får online adgang til Trænerzonen, hvor du finder undervisningsmateriale som videoer, tekstmaterialer og infographics - alt hvad du skal bruge for at udvikle og vedligeholde dine kompetencer som træner.

Har du nogle spørgsmål vedrørende trænercertificeringen?