Vores tilgang

En virksomheds performance kan ikke udelukkende tilskrives brandets styrke eller strategiens genialitet. Vi har, med andre ord, bygget vores forretningsforståelse op omkring det faktum, at mennesker er succeskriteriet i enhver virksomheds performance – snarere end processer og systemer.

Med vores fokus på performance har vi identificeret tre højeffektive kompetencer, som kun de bedste ledere verden over demonstrerer. Når arbejdet er rutinebaseret, opfører disse top performere sig ligesom alle andre, men så snart der er meget på spil, projekter bliver kritiske og resultater er i farezonen, opfører top performere sig helt anderledes. De er mestre i dialog, ansvarlighed og indflydelse – kompetencer som vi træner i vores kurser: Crucical Conversations, Crucial Accountability og Influencer.

Vores Metodologi

Det er ikke let at skabe langvarig forandring i en dynamisk og omskiftelig verden, så:

 

Vi træner handlingen, ikke resultatet
Vores kurser er designet med opfølgende instruktion og bevidst praksis. Med andre ord, lærer vi mennesker den adfærd, de mangler for at opnå de resultater, de ønsker.

 

Vi bruger en 4-dimensionel model for adfærdsændring
Udover de kognitive, adfærds – og motiverende elementer, som er afgørende for læring, har vi tilføjet “signalering” til vores model for adfærdsændring. Derved har man mulighed for at se, hvornår de nye kompetencer skal anvendes.

 

Vi studerer Best Practice-adfærd
Vi har indsamlet Best Practices fra de mest indflydelsesrige mennesker på tværs af forskellige brancher – med det formål at forbedre resultater gennem øget produktivitet, sikkerhed eller kvalitet.

Vi sætter mennesker i fokus

Læs medstifteren af VitalSmarts’ indlæg om, hvordan du bliver produktiv i en travl hverdag. Joseph Grenny er en af de førende forskere indenfor virksomhedsperformance, og en innovatør i corporate træning og ledelsesudvikling.

Lyder vores tilgang som noget for dig?

Kontakt os og hør mere om muligheden for et partnerskab

Kontakt os