Skab ansvarlighed på arbejdspladsen

På en arbejdsplads er der sjældent tid til at fokusere på ansvarlighed på den rette måde. Der er ofte så travlt, at tiden til rigtigt at sætte sig ned og evaluere hvorfor det gik galt og ikke hvem der gjorde det, bare ikke er der. Derfor så har en kultur med blaming i højere grad taget over og det gør, at vi er meget hurtige til at pege fingre ad hinanden. Præcis ovenstående kultur er med til at mindske ansvarligheden. Ved hele tiden at skulle finde en synder, så ender man med at skabe mere splid end gavn.

Ansvarlighed hos medarbejderne er så væsentlig en del af en virksomhed, at man bliver nødt til at få den implementeret for at få de bedst mulige resultater. Ser man på en undersøgelse VitalSmarts ® har lavet omkring ansvarlighed i virksomheder, så viser det sig også, at de ansatte der skaber ansvarlighed på arbejdspladsen oftere bliver udpeget som de bedste af deres ledere.

“Early on in our analysis, we have a tendency to ask leaders to spot their most valued workers. Without exception, they selected people who knew how to hold others accountable,” said VitalSmarts® co-founder and author, Joseph Grenny. “Those who learn the skills taught in Crucial Accountability will learn how to hold others accountable and bring predictability and trust into their organization.”

Vil du vide mere om, hvordan du bedst muligt tackler de situationer og får skabt ansvarsbevidsthed på arbejdspladsen? så se vores Crucial Accountability webinar eller tilmeld dig vores Crucial Accountability kursus.