95% af vores kursister mener,

95% af vores kursister mener,

at færdighederne fra kurset vil hjælpe dem i deres fremtidige karriere

 

Se kurserne

Det siger vores kursister

Der går ikke en dag uden, at jeg anvender de værktøjer jeg fik på Crucial Conversations, og det har gjort mig endnu mere motiveret og glad for den personlige ledelse samt ledelsen af teams.
Søren Busk, Consultant Manager
Endorsement
Træningen har en god balance mellem teori, instruktioner, eksempler (f.eks. videoer) og praktiske øvelser. Jeg var rigtig glad for den måde, hvorved vi diskuterede hver øvelse i plenum efter arbejdet i mindre grupper eller individuelt. Jeg vil anbefale Crucial Conversations-træning til alle, der ønsker at opnå resultater i deres liv!
Endorsement
Et kursus i Crucial Conversations burde være obligatorisk i alle organisationer, da det vil mindske tendensen til suboptimering – og istedet give alle en søgen efter et fælles organisatorisk mål og virke. Som deltager på Crucial Conversations opnår du indsigter i dine egne handlemønstre, og du står efter kurset tilbage med en værktøjskasse fyldt med teorier, der er lige til at gå til, og som vil give dig og virksomheden fordele fra day one!
Pernille Juul
Jeg synes, at Crucial Conversations var et fantastisk kursus. Det der gør kurset virkelig anderledes er, at det er ekstremt brugbart. Mange andre, lignende kurser, giver meget inspiration, men det er svært at efterleve, når kurset slutter. Det betyder, at man i alle øvelserne får redskaber til at holde fast. Kurset har virkelig fået mig til at tænkte på situationer, hvor min adfærd eller tackling af situationen skulle have været anderledes for at skabe værdi.
Susanne Jensen
Som projektleder opererer man ofte i et minefelt af projekt-medarbejdere og stakeholdere, og her kan redskabet bruges til at navigere igennem dine crucial conversations.
Endorsement
Et super godt og anvendeligt kursus med god styring samt et godt mix af teori og praksis
Anders Rasch
Byggestenene i undervisningen er baseret på egne erfaringer samt mindre rollespil der, kombineret med teorien, giver en samlet platform til at håndtere blandt andet den kritiske samtale. Undervejs oplevede jeg flere ”a-ha”-situationer, hvor jeg kunne se, hvorfor en situation eller samtale blev håndteret med succes eller fiasko. Ligesom jeg for hver byggesten blev klædt på og fik lyst til at anvende den tillærte teori. Ovennævnte giver mig en sikker tro på, at vaner kan brydes selv efter et kort 2-dages forløb. Kan kun anbefale kurset samt teamet bag VitalSmarts.
Michael Linde Juul
VitalSmarts har levet op til mine forventninger fuldt ud, og de værktøjer, jeg er kommet hjem med, gør en stor forskel – en kæmpe øjenåbner. Ikke kun kan jeg fange en vanskelig samtale i opløbet, men også komme helt ud i krogene og håndtere den. Det bidrager til en win/win-oplevelse for alle parter, noget vi alle kan lære af. Jeg mærker tydligt at VitalSmarts har dedikerede undervisere med flere års erhvervserfaring. De kan relatere til vores hverdag og er med til at skabe en god diskussion. Crucial Conversations kan helt klart anbefales. Det egner sig til ledere såvel som alle andre med afgørende samtaler, og med enkle værktøjer kan du gøre en stor forskel.
Anne-Grethe Lisbjerg

Det siger vores Master Trainer

Crucial Conversations er et kursus, der lærer dig, hvordan du skaber tilslutning og enighed gennem åben dialog, når de svære, emotionelle og risikofyldte emner skal behandles i organisationen. Ved at lære, hvordan du taler og bliver hørt – samt opfordrer dine kollegaer til at gøre det samme – bliver du i stand til at udtænke de bedste ideer, tage de bedste beslutninger og agere på et beslutningsgrundlag af enstemmighed og engagement.

Har du et spørgsmål til nogle af vores kurser?

Kontakt os