Power of Habit er på vej

Så er året og det nye årtis første måned allerede ovre. Vi har fået afholdt årets første åbne kursus i Crucial Conversations, og er så godt igang med at planlægge vores events for året.

Februar byder på to events for vores vedkommende:

  • Den 20. februar kl. 16.00 kommer vi til at afholde årets første Executive Brief, som kommer til at omhandle Diversitet og Inklusion på arbejdspladsen. Vores associerede partner og Crucial Conversations træner Gitte Søgaard vil fortælle om Crucial Conversations som værktøj og kursus, og som noget ekstra særligt har vi inviteret Helene Aagaard fra Diversity Factor ind og fortælle om hendes arbejde og perspektiv på diversitet på arbejdspladsen – en sand Diversitets Boss Lady. Du kan læse mere om det her samt tilmelde dig.
  • Den 27. februar kl. 15.00 afholder vi den officielle lancering af vores nyeste kursus; The Power of Habit. Baseret på bogen af samme navn af Charles Duhigg er kurset et sæt værktøj, som kan hjælpe dig og dine kollegaer til at identificere vanen og ændre den – på den langvarige måde. Vi glæder os meget til at kunne afholde de første kurser – du kan læse mere om det lige her.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]