I VitalSmarts tror vi på, at adfærd driver resultater. Snarere end at fokusere på systemer og processer, fokuserer vi på drivkraften bag: Mennesker. Baseret på mere end 30 års igangværende forskning, har vores prisbelønnede kurser uddannet flere end 2 millioner mennesker verden over. Vi er en innovator indenfor organisatorisk træning og kan lære din virksomhed, hvordan I håndterer jeres sværeste samtaler, hvordan I får indflydelse på adfærd under forandringer og skaber universel ansvarlighed iblandt medarbejderstaben.

 

VORES BLOG OMHANDLER DISSE 4 KATEGORIER, DER ER ..

 

  • FORSKNINGSBASERET: Igennem de sidste 35 år har vi studeret top performere verden over. Resultatet er forskningsbaseret træning, som fokuserer på “best practice”-adfærd i organisationen.
  • RESULTATORIENTERET: Med praktiske og implementerbare metoder har vores programmer skabt resultater for mere end 300 af de amerikanske Fortune500 selskaber.
  • INTERNATIONALT ANERKENDT: Med 3 New York Times Bestsellere har vores program været med til at ændre over 1 mio. menneskers adfærd. Vi er til stede i 37 lande og har 8.000 certificerede trænere.

Britta Ankerstjerne

   

CEO, AU Management & Leadership, Coach & Process Consultant.

 

Britta har mere end 25 års erfaring inden for salg og 10 års erfaring med undervisning på Forsikringsakademiet.

 

Britta er uddannet i Miller Heimann, Solution Selling og Spin på salgssiden, har en 3-årig proceskonsulentuddannelse, en række coachinguddannelser og en master i ledelse. Britta er VitalSmarts -Master trainer

Gitte Søgaard

imageedit_2_3427057258

    

Peak Balance Associated Partner & Owner of Walk By Coach

 

Gitte har i mere end 15 år arbejdet med forretningsdrevet HR i markante it-virksomheder, som er drevet af stærk vækst, innovative løsninger, store forandringer og performance drevet kultur.

 

Gitte er certificeret coach fra Mindjuice, har en 2-årig proceskonsulent uddannelse og har videreuddannet sig indenfor strategisk HR.

Sandra Nielsen

Sandra

 

Learning-& Change Consultant, Department Manager

 

Sandra er læreruddannet fra Zahle og cand.it fra Aalborg Universitet København med fokus på IT, læring og organisatorisk omstilling.

 

Sandra er vores afdelingsleder med ansvar for E-læring og forandringsprocesser.

Marianne Hoffmann

Marianne Hoffmann

 

Recruitment Manager

 

Marianne har mere end 20 års erfaring indenfor salg, ledelse og HR. Med en baggrund hos Statoil og DONG, har hun siddet som rekrutteringschef og salgschef på B2C.

 

Marianne er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har en HD (A) fra Copenhagen Business School.