Vanens Magt

Den bedste indikator på high performance.

 

Skab en kultur med kontinuerlig forbedring

Vanens Magt er baseret på den seneste forskning om vaner samt Charles Duhigg's bestseller og lærer os, hvordan vaner fungerer, og hvordan vi kan bruge dem til at forbedre vores performance. 

Med Vanens Magt kan vi bl.a. øge effektiviteten og justere adfærden til organisationens mål og værdier.


Ikon_sort_bøger
+8 mio.

bøger solgt

Ikon_sort_mennesker
+2,7 mio.

mennesker undervist

Ikon_sort_globus
22 sprog

i 170 lande

Ikon_sort_trofæ
6. år i træk

som Top 20 Training Company


Vanens Magt computer

Oplev hvordan I forbedrer resultaterne

Vaner har større indflydelse på resultater end talent, intelligens, held eller hvordan man træffer beslutninger. Selvom de fleste ved det, har vi alligevel svært ved at tage kontrollen over vores vaner og ændre dem til en måde, hvorpå vi kan forbedre vores resultater. Download træningsoversigten og find ud af, hvordan Vanens Magt kan hjælpe os med den ene ting, vi faktisk har kontrol over: vores egne vaner. 

Download kursusoversigt

Gør som over 900 virksomheder - kontakt os


Ikon_gul_adfærd
Få nøglen til viljens værktøjer

Forskningen viser, at det, der ligner viljestyrke, faktisk er bevidste færdigheder. Vanens Magt bryder succesfulde menneskers vaner ned til praktisk anvendelige værktøjer.

Ikon_gul_effektiv
Bliv mere effketiv 

Vaner udgør en unik målestok for fremtidige resultater. Når vi lærer at mestre de rette vaner – de vaner, der kan give os de ønskede resultater – bliver vi mere målrettede og effektive.

Ikon_gul_automatisering
Automatisér high performance

Vaner er automatiske rutiner og den mest effektive adfærd. Når vi har lært færdighederne til at danne gode vaner og ændre dårlige, begynder vi at automatisere forbedringen af vores resultater.


Effektiv læring i et fleksibelt format

Uanset om træningen foregår online, live-online eller live in-person, lærer deltagerne færdighederne gennem undervisning, refleksion, øvelser og coaching.

Læringsformer 3
COLOURBOX35001505
Vaner giver renters rente

Vanens Magt hjælper organisationer med at løse problemer med blandt andet resultater, performance, engagement, lederudvikling og agilitet.

Udvikling

Når medarbejdere ved, hvordan de skal anvende vanens magt, vil de hurtigt kunne lære nye færdigheder og få dem til at blive nye vaner.

Performance og resultater

Det har vist sig, at simple ændringer i vaner har stor effekt på en arbejdsplads performance og resultater.

Engagement

Når mennesker forbedrer evnen til at danne gode vaner, bliver de mere engagerede i arbejdet og livet og tager et større ansvar for resultaterne.

Sikkerhed og kvalitet

Kun ved at implementere foranstaltninger og træning som fostrer dannelsen af nye vaner, kan organisationer hjælpe medarbejderne med at opfylde kvalitet, sikkerhed, regulering eller leve op til kulturen.

Effektivitet

Case industri: Automatisering af en adfærdsmæssig sikkerhedsrutine øgede ikke bare sikkerheden dramatisk men også effektivitet, produktivitet og omsætning.

Vil du høre mere? Kontakt os her
Nyhedsbrev
The Power of Habit
EN NEW YORK TIMES BESTSELLER

VANENS MAGT (THE POWER OF HABIT)

En New York Times bestseller af Charles Duhigg, som vil ændre måden, du ser på dine vaner. En bog fyldt med videnskabelige opdagelser som forklarer om hvorfor vaner eksisterer, og om hvordan de kan blive ændret.

 

Læs første kapitel